Actualitat

"El primer gol, la grada"

SEGREcom
07-10-2014
  • "El primer gol, la grada"

El Lleida Esportiu va fer ahir una crida als socis i aficionats, en declaracions a SEGRE, perquè el Camp d'Esports continuï sent un fortí dissabte davant del Nàstic (16.10 hores), un clàssic que està subratllat a l'agenda dels dos equips per la seua condició de favorits a l'ascens i per la rivalitat esportiva entre les dos capitals catalanes. Fins ara, el Lleida no només ha guanyat tots els partits a casa aquesta temporada (els tres de Lliga i el de la Copa del Rei), sinó que ho ha fet sense encaixar-hi cap gol.

"El primer gol davant del Nàstic l'ha de marcar la grada", va apuntar de forma gràfica el carismàtic defensa blau Molo, ja a la recta final de la seua recuperació de la greu lesió que va tenir la passada temporada. Ell, com un dels pesos pesants de la plantilla, va demanar que "l'afició se senti part d'aquest projecte tan il·lusionador. Estem encantats amb la gent que ve en cada partit i si n'anem sumant cada vegada més, molt millor", va ressaltar el d'Almeria.

El capità Pau Bosch va qualificar el partit de "molt atractiu" i veu lògic que hagi despertat tanta expectació. "Ens enfrontarem dos clars favorits a l'ascens i la nostra gent ja sap que és un partit especial i segur que es deixaran sentir."

El president Albert Esteve també es va mostrar convençut que el Camp d'Esports presentarà una bona entrada, malgrat ser retransmès per Esport3. "És un partit molt important, no només a nivell esportiu sinó perquè donem imatge de sentiment de territori. Un Lleida-Nàstic és un partit tan atractiu que podria ser perfectament de Segona A i segur que marcarà la línia que cal seguir encara que siguin només tres punts més com en un altre matx."

Cal recordar que el Lleida ha reservat 500 entrades per al Nàstic i també habilitaran una taquilla per als seus seguidors.

una taquilla visitant

El Lleida reservarà una taquilla especial per als seguidors tarragonins que vinguin pel seu compte

Comparteix

Altres notícies del dia