Actualitat

El Reus entorpeix el fitxatge de Diego Sánchez, amb un acord amb el Lleida

SEGREcom
06-08-2014
  • El Reus entorpeix el fitxatge de Diego Sánchez, amb un acord amb el Lleida

El Reus Deportiu ha demanat a la Ponferradina la cessió de Diego Sánchez, jugador que ja té des de fa dies un compromís adquirit per jugar aquesta temporada al Camp d'Esports. De fet, la direcció esportiva va ser a Ponferrada la setmana passada per acabar de tancar l'acord amb el davanter.

Al futbolista murcià, li queda encara un any de contracte amb el club lleonès, a Segona, però vol rescindir com més aviat millor per unir-se al projecte que encapçala Imanol Idiakez. Tanmateix, la Ponferradina no el vol deixar escapar a cost zero i sembla que la via de la cessió és la que més li agrada, ja que, segons ha pogut saber aquest diari, el Reus està disposat a pagar bona part de la fitxa de Diego Sánchez. Tanmateix, el Lleida Esportiu es mostra tranquil en aquest aspecte, ja que el jugador ja té un compromís adquirit i si no juga a la Ponferradina aquesta temporada ho farà al Camp d'Esports. De fet, s'esperava que el davanter murcià pogués resoldre la seua situació durant aquesta setmana i s'incorporés com més aviat millor a la disciplina d'Idiakez.

Amb l'arribada de Diego Sánchez, el club donarà per tancada la plantilla a l'espera d'un porter de categoria sub-23 i algun jugador interessant que pogués trucar a les portes del club abans de finalitzar el termini. La incorporació de Diego Sánchez ja les ha tancat a Urko Arroyo, que ahir es va convertir en jugador del Jaén, i també a Caye Quintana, davanter del Recreativo a qui des de Huelva situaven en el club.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?