Actualitat

El Rialp infantil guanya a casa

22-06-2015
  • El Rialp infantil guanya a casa

El Torneig de Futbol Base de Rialp va tancar ahir la seua cinquena edició proclamant els seus campions, l'equip amfitrió, en categoria infantil, i el FC Barcelona, en l'alevina. La competició va arrancar dissabte amb un total de 16 equips -8 per categoria- i una primera fase de grups que va servir per confeccionar el quadre de semifinals.

En infantils, el Rialp i l'EF Tàrrega van disputar ahir una d'aquestes i la victòria se la va adjudicar l'equip amfitrió per un resultat d'1-3. En l'altra semifinal, el Nàstic de Tarragona va continuar amb el seu camí triomfal i va superar l'Espanyol per 0-2. Lleidatans i tarragonins van disputar una final plena d'emoció i intensitat, que van resoldre brillantment els locals amb un solitari gol de Jonathan da Cunha, que va acabar sent el màxim golejador del torneig en la categoria infantil (0-1). L'equip de Gerard Reig i Antonio Bergua es va coronar així a casa, amb el Tàrrega quart, després de perdre la final de consolació davant de l'Espanyol (0-3). El FIF Lleida va acabar cinquè, seguit per l'Atlètic Vilafranca del Penedès, el Penya Jove les Roquetes i el San Fernando de Saragossa.

En alevins, el Nàstic de Tarragona es va tornar a quedar a les portes del títol, després de perdre la final davant del Barça, un dels grans favorits, també per la mínima (2-3). Prèviament, en semifinals, tarragonins i blaugrana s'havien desfet amb autoritat dels seus adversaris, l'Espanyol (1-5) i l'Atlètic Vilafranca del Penedès (1-4), respectivament. La classificació infantil va acabar amb el FIF Lleida cinquè, l'EF Tàrrega sisè, i el Lleida Esportiu i els amfitrions del Rialp repartint-se la setena i vuitena posició. A la final de consolació l'Espanyol es va imposar a l'Atlètic Vilafranca per un resultat d'1-3. Els trofeus individuals van ser per al porter Álvaro Carmona (Espanyol) i el jugador de l'EF Tàrrega, Marc Torra, màxim golejador aleví.

La cerimònia de lliurament de trofeus va reservar un lloc per homenatjar l'equip benjamí del Rialp, brillant campió de la Lliga en la Primera Divisió (Grup 12), amb tan sols una derrota i dos empats. La copa de campions va ser la que va recollir el club del Pallars en la Nit dels Campions, celebrada recentment a Alcarràs.