Actualitat

El rúning conquista Lleida

REDACCIÓN
20-03-2017
  • El rúning conquista Lleida
  • El rúning conquista Lleida
  • El rúning conquista Lleida
  • El rúning conquista Lleida

Gairebé 2.500 corredors van participar ahir en quatre carreres repartides per tot el territori. La tercera edició de la SED Lleida va aconseguir el rècord de participació amb 1.095 corredors, amb la qual cosa superava per primer cop el miler. Bashir Butt (Esports Truga) es va proclamar campió, en un circuit de 5 km, seguit per Roger Estradé (Joventut Atlètica d’Arbeca) i Ahmed Hfairi (Esports Truga). En categoria femenina, la guanyadora va ser Olívia Bellaubí (Esports Truga), i Angèlica Damoc (ind.) i Marina Paredes (Sícoris Club) la van acompanyar en el podi.

Per primera vegada, la Trail Mont-roig i la Volta al Pantà de Sant Llorenç es van donar cita el mateix dia. Bernat Barnés (CE Pedala.cat) i Irene Segura (ind.) es van imposar en la Trail, que comptava amb un renovat circuit de 20 km i en la qual van participar 230 corredors. Aleix Cunillera (Sal y Frutas) i Gerard Jové (Firehawk/Pedala.cat) van completar el podi masculí, mentre que Lola Brusay (CE Uecanoia) i Georgina Gabarró (Al-Pi-Nisme CE) van completar el femení. Uns altres 270 corredors van participar a la Volta, en la qual es va imposar Ivan Menchón (Maratonians Segre); Josep Maria Vila (Logiesport) va ser segon, i Ricard Córdoba (Maratonians Segre), tercer. En categoria femenina, les guanyadores van ser Gemma Bonjorn (Track), Laura Castellnau (Team Blue Motors) i Irene Badia (Boutique Infantil Balaguer).

Menàrguens va acollir la sisena edició de la Cursa del Sucre, en què van participar 200 corredors i en la qual es van imposar Marc Aranda (Xafatolls) i Rosamari Carulla (Logiesport-la Guineu) en la prova de 10 km. El podi masculí el van completar Francesc Gassó (CA Ivars) i Jaume Torra (Cansallebres Vallfogona), i Catherine Joy Waddilove (Logiesport) i Montserrat Magallón (The Spartanners), el femení. En la prova curta, els guanyadors van ser Agustí Codina (Avinent CA Manresa), Martí Sabater (Logiesport-Tallers Enric) i Sergi Nunes (Runners Balaguer).

Finalment, també es va celebrar la Marxa a les Cabanes de Volta dels Omellons, una carrera no competitiva que va acollir 700 corredors.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta