Actualitat

"Em posen difícil fer un onze"

SEGREcom
23-08-2014
  • "Em posen difícil fer un onze"

El tècnic del Lleida Esportiu Imanol Idiakez va acceptar ahir, en vigílies de l'inici de la Lliga demà al camp de l'Espanyol B (19.00), el cartell de favorit del seu equip i va assegurar estar "molt satisfet" per la plantilla que s'ha confeccionat. En aquest sentit, va reconèixer que no té clar quin equip titular sortirà. "M'ho posen molt difícil els jugadors pel seu alt nivell en els entrenaments. Encara tinc dos o tres dubtes."

El tècnic donostiarra va explicar en la seua primera compareixença de la temporada prèvia a un partit de Lliga que "estic molt satisfet de la plantilla que tenim i, sobretot, de la seua actitud. Per sobre dels noms, em quedo que tots els jugadors tenen unes ganes boges de defensar la samarreta".

Respecte a l'imminent inici de la temporada, Idiakez va reconèixer que "tenia ja ganes que hi hagués punts en joc. Crec que l'equip està preparat per competir davant un rival amb molt nivell. Fa dies que l'equip té ganes de jugar pels punts. Veig molta il·lusió en els jugadors".

Aprofundint en la seua reflexió sobre la plantilla, Idiakez va apuntar que "tenim diversos jugadors per jugar en diferents posicions, estem ben coberts a la porteria, en la defensa, en el centre del camp i en l'atac. Tenim opcions per jugar de diferents formes i comptem amb jugadors complementaris. És a dir, la plantilla és àmplia en quantitat i qualitat per competir a un alt nivell durant tot l'any".

El tècnic basc es va mostrar prudent i humil malgrat els bons resultats aconseguits durant la pretemporada. "Són totalment enganyosos", va assegurar. "No els dono valor. Jo dono importància als entrenaments i al comportament dels jugadors. A això sí que hi dono valor", va remarcar.

No va voler entrar a valorar amb quin percentatge de forma arriba l'equip al primer partit. "Mai no se m'han donat bé les matemàtiques", va ironitzar, "queda molt, però el que volem és competir bé des del primer dia. El que tinc clar és que l'equip té moltes ganes de ser millor cada dia i segur que diumenge ens deixarem l'ànima sobre el camp".

Pel que fa al rival, Idiakez va explicar que l'Espanyol B suposa "un inici de Lliga complicat, ja que manté la base de l'any passat i s'ha reforçat amb jugadors importants. És un dels filials que lluitarà per ser a dalt".

Sobre el joc que intenta inculcar basat en la possessió de la pilota, Idiakez va assenyalar que "el nostre objectiu sempre és el mateix, que és guanyar perquè tens més possibilitats tenint més la pilota. El que passa és que de vegades el rival no et deixa, però el meu equip sempre vol ser protagonista i portar la iniciativa".

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?