Empat cruel per a l'ICG

SEGREcom
04-01-2015
  • Empat cruel per a l'ICG

Un desafortunat rebot, quan només faltaven 32 segons perquè acabés el partit, va privar l'ICG Software Lleida d'una victòria davant del Vilafranca (3-3). El Llista va estar sempre al davant en el marcador, però no va saber sentenciar un rival directe que va tenir la sort de cara en aquesta acció decisiva. L'equip d'Albert Folguera, que tenia remotes opcions fins i tot de jugar la Copa del Rei, acaba la primera volta amb 17 punts, 8 més dels que tenia la passada temporada a hores d'ara i ampliant a 7 la seua distància respecte a la zona de descens. Finalment, els vuit equips que jugaran la Copa són Barcelona, Liceo, Vic, Reus, Voltregà, Vendrell, Cerceda i Alcoi.

L'ICG Lleida va sortir a buscar la victòria però, més que pensant en la Copa del Rei, ho va fer amb el desig de tancar la primera volta amb 19 punts, fet que hagués deixat la permanència molt ben encarrilada. A més, tenia davant un rival directe que hauria avançat en la classificació. Però encara que en els sis primers minuts el Llista ja tenia el marcador amb un 2-0 al seu favor, ahir la sort li va ser esquiva. Fins a quatre ocasions les seues rematades es van estavellar als pals de la porteria de Camps. Va disposar de quatre llançaments de falta directa i només en va poder aprofitar un. Va fallar nombroses ocasions clares. I, per a súmmum dels mals, el Vilafranca va marcar dos dels seus gols -el segon i el tercer-, amb l'ajuda d'un afortunat rebot. El Llista va tornar a tenir en Lluís Tomàs una autèntica assegurança de vida. Amb 3-2 i a 2.20 per al final, va detenir un penal a Rocasalbas. Però ni defensant bé i amb la gran actuació del seu porter no va poder emportar-se l'equip lleidatà una victòria que va merèixer. Els errors en atac el van castigar en excés. Joan Cañellas va marcar l'1-0 als cinc minuts i Lluís Rodero va fer el 2-0 en el 6, de falta directa. El Vilafranca va marcar de penal el 2-1 en el 7 i abans del descans Manu Necchi i Fernández, van deixar el marcador en 3-2. La segona part va ser molt intensa, vibrant per moments, encara que hauria passat sense gols si no fos pel rebot que va condemnar el Llista a l'empat.