Actualitat

Espot i Port-Ainé ofereixen la venda en línia de forfets

redacció
31-10-2014
  • Espot i Port-Ainé ofereixen la venda en línia de forfets

Espot Esquí i Port Ainé, propietat de la Generalitat i que gestiona Ferrocarrils juntament amb la Molina, Vall de Núria i Vallter, apostaran aquesta temporada per la venda del forfet en línia perquè els esquiadors s'estalviïn possibles cues a les taquilles i per les aplicacions per a mòbils amb l'objectiu d'oferir un millor servei als usuaris. El president de FGC, Enric Ticó, i el director de Turisme i Muntanya, Albert Solà, van presentar ahir la pròxima campanya d'esquí i van avançar que els forfets de la temporada Atotaneu 6.0 i Atotaneu 5.0 per esquiar a les estacions lleidatanes (i la resta de les de l'entitat) es podran pagar a terminis en 3, 6, 9 i 12 mesos sota determinades condicions.

Pel que fa a les aplicacions per a mòbils, cada estació comptarà amb un aplicació per facilitar les gestions i l'accés a la informació de les pista. Les estacions d'esquí del Pirineu de Lleida han invertit dotze milions d'euros en la preparació dels complexos per a aquesta temporada, que confien a poder començar entre finals de novembre i el pont de principis de desembre.

Baqueira Beret encapçala la inversió amb una partida que ronda els 10,5 milions d'euros. Port del Comte ha invertit uns 420.000 a reforçar el sistema de producció de neu artificial entre altres intervencions. Al Pallars, s'ha dut a terme una inversió de 811.400 euros. A més cal sumar-hi uns altres 1,5 milions d'euros per a l'accés a Port Ainé. Quant al preu, Baqueira i Boí Taüll preveuen apujar un euro el passi diari i es quedarà en 48 euros a l'estació aranesa i en 39 a la de la Ribagorçana. Les del Pallars mantindran els preus de dia a 32 euros.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...