Actualitat

'Hat-trick' històric

SEGREcom
16-09-2014
  • 'Hat-trick' històric

L'endemà de l'exhibició del Lleida davant de l'Eldenc (4-0) encara ressonen els ecos del gran partit per sobre de la resta de Diego Sánchez. El davanter murcià va aconseguir un hat-trick històric, ja que és el primer que aconsegueix un jugador del Lleida Esportiu en la quarta temporada des de la seua fundació i l'últim precedent, quan el club encara era la UE Lleida, data del gener del 2011 quan Rayo anotava 4 gols en la victòria per 0-5 davant de la Gramenet.

"Espero que aquest hat-trick sigui el primer de molts", va manifestar ahir Diego Sánchez en la tornada de la plantilla als entrenaments. No obstant, va voler rebaixar l'eufòria advertint que "la temporada acaba de començar i si volem continuar així per ser a dalt hem de ser forts i sòlids en defensa i efectius a dalt. Cal pensar partit a partit".

Per la seua part, el director esportiu del club, Jordi Esteve, es va mostrar molt satisfet per aquest inici de temporada i com ha quedat confeccionada la plantilla. "Estem jugant un bon futbol, sent sòlids i alhora efectius, però hem d'estar preparats per quan vinguin els mals moments." Esteve va elogiar la plantilla que té a la seua disposició Imanol Idiakez, que va qualificar d'"alt nivell", i en particular va esmentar la parella de davanters que han arribat aquest any Diego Sánchez i Salva Chamorro. "Sabíem que apostàvem a cop segur. Diumenge va marcar Diego però Salva va ser en totes les accions de perill de l'equip."

Sobre si hi ha temor en el club que algun d'ells pugui anar-se'n en el mercat hivernal es va mostrar contundent: "El Lleida és un club gran, ben considerat i que treballa bé. Els jugadors se senten a gust aquí, però sempre diem el mateix. Hi ha una clàusula per a qui els vulgui que és de 200.000 euros. No regalarem res."

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta