Actualitat

Idiakez assegura que no es confiaran amb el cuer

SEGREcom
21-02-2015
  • Idiakez assegura que no es confiaran amb el cuer

La visita del cuer, l'Elx Il·licità, demà al Camp d'Esports, no és cap partit trampa per al tècnic del Lleida, Imanol Idiakez. És conscient de les dificultats que comporta el rival, i encara més vistos els antecedents, ja que com va recordar "les dos úniques derrotes a casa les hem tingut contra dos equips que venien en una situació molt dolenta en aquell moment", amb referència a l'Atlètic Balears (0-3) i l'Olot (0-2).

"Només pot ser partit trampa per a qui no entengui de què va això. Nosaltres, a banda d'entendre-ho, hem tingut aquestes experiències. Estem amb els cinc sentits posats en el rival, que ve de guanyar l'Alcoià i que ja ens va guanyar en la primera volta", va recordar.

Per això, no vol sentir parlar de la lluita pel lideratge que ostenta el Nàstic. "L'ambició es pot dir i es pot fer. Nosaltres som més de fer. El camí es fa caminant. Primer cal guanyar l'Elx aquest diumenge i ja hem comentat que l'ambició la tenim des del juliol. En ambició és impossible que ens guanyin", va afegir.

Després d'encadenar vuit partits sense perdre, el tècnic reconeix que l'equip es troba en el millor moment de la temporada. "A nivell de resultats, evidentment que sí. I a nivell de confiança crec que també. Però en futbol el passat no serveix per a res i una altra vegada haurem de fer un pas endavant i mostrar que estem bé aquest diumenge, que és el que val", va reflexionar.

Quant al partit que jugaran Alcoià i Nàstic va dir que "queda massa Lliga com per estar pendents d'altres camps. Ens hem de centrar en el nostre. Fer el nostre partit, sumar els tres punts i si fem la nostra feina estarem satisfets".

El donostiarra, malgrat aquesta bona ratxa, encara veu marge de millora. "Queden coses per millorar i aquest diumenge tenim un nou repte per ratificar que l'equip ha après dels errors", va afirmar.

Comparteix

Altres notícies del dia