Actualitat

Idiakez demana un fortí

SEGREcom
30-08-2014
  • Idiakez demana un fortí

El tècnic del Lleida, Imanol Idiakez, va assegurar ahir que espera amb "molta il·lusió i ganes" el seu debut al Camp d'Esports i va demanar a l'afició que ajudi l'equip a convertir l'estadi en un fortí. "Tots sentim que tenim ganes que arribi el partit i de jugar davant de la nostra gent i que entre tots puguem convertir el Camp d'Esports en un camp difícil per als rivals."

El donostiarra va lamentar també el mal estat que presenta el terreny de joc, encara que es va mostrar convençut que és una cosa puntual i que millorarà. "Està malament, a aquestes altures de la temporada cada any passa el mateix, però els tècnics estan fent tot el possible per recuperar-lo. Sabem que tenim dos o tres partits en els quals no estarà bé, però després sí. Em preocuparia si fos una cosa permanent perquè condiciona el partit, però és un fet puntual", va explicar.

Amb referència al primer partit de Lliga, en el qual va empatar 2-2 un matx que en guanyava 0-2 al camp de l'Espanyol B, va dir que "ho hem analitzat buscant les causes i que ens serveixi per al futur", i va afegir que "això també forma part del procés d'aprenentatge i ens ha de servir per traure'n conclusions per a més endavant".

Va elogiar també el rival de demà, el Saragossa B, que en la primera jornada va derrotar l'Alcoià. "És un exemple més de l'alt que està el nivell en aquesta categoria. Té jugadors de qualitat i alguns ja han jugat al primer equip. Tenen les idees clares i segur que ens ho posaran difícil", va asseverar.

Encara que en principi té tots els jugadors a la seua disposició, va admetre que està pendent de l'evolució d'Eugeni i no sabrà fins demà si pot jugar. Amb relació al jugador que falta, Maxi Rolón, continua pendent que el Barça incorpori un reforç per al filial per firmar la cessió al Lleida, ja que les tres parts estan d'acord.

Comparteix

Altres notícies del dia