Actualitat

Inversió de 200.000 € per a l'AEM i l'Atlètic Segre

SEGREcom
13-08-2014
  • Inversió de 200.000 € per a l'AEM i l'Atlètic Segre

La Paeria invertirà 200.000 euros a condicionar les instal·lacions de dos dels clubs més emblemàtics de la ciutat que es dediquen al futbol base com són l'AEM i l'Atlètic Segre.

En concret, l'ajuntament destinarà 150.000 euros a escometre una actuació integral a l'AEM que consisteix a condicionar la zona dels vestidors, així com la remodelació del recinte exterior i la construcció d'un nou bar en aquestes instal·lacions ubicades a la partida de la Cort.

Aquesta actuació municipal es realitza després que l'ajuntament iniciés els tràmits d'expropiació de les dos terceres parts dels terrenys propietat de la família Recasens, que havia instat al desnonament. La Paeria va comprar fa vuit anys per 105.000 euros un terç del terreny que ocupa l'entitat amb l'objectiu de garantir-ne així la propietat pública.

Tanmateix, el litigi amb la família Recasens frenava les urgents reformes i reparacions a les instal·lacions, per la qual cosa el president de l'AEM, Sergio González, va estar a prop de dimitir. S'ha de recordar que aquestes obres les va iniciar la Paeria l'última setmana de juliol perquè poguessin estar a punt quan iniciïn la pretemporada els prop de 400 nens amb qui compta el club.

Pel que fa a les reformes a les instal·lacions de l'Atlètic Segre, la Paeria hi destinarà 50.000 euros. En concret, el club de Cappont disposarà d'una nova pista de futbol sala que s'habilitarà al solar davant del bar, on ja s'han iniciat les obres. L'actuació de formigonat la farà la Paeria, però el club completarà la pista de futbol sala amb recursos propis. Aquesta obra complementària estava pendent des de feia molt temps. Aquesta nova pista de futbol sala permetrà a l'Atlètic Segre disposar d'una àrea de lliure accés i així limitar i tancar les actuals entrades des de l'exterior als camps de futbol 11 i futbol 7.

Comparteix

Altres notícies del dia