Actualitat

Kahlig, dubte per al partit de diumenge

SEGREcom
01-01-2015
  • Kahlig, dubte per al partit de diumenge

Greg Kahlig és dubte per al partit que l'Actel Força Lleida disputarà diumenge al Barris Nord (19.00) davant el Corunya, el primer de la segona volta de la LEB Or. L'aler nord-americà arrossega molèsties als isquiotibials de la cama dreta des del duel davant del Peñas Osca i ahir es va sotmetre a unes proves que van revelar una microruptura, que podria costar-li el concurs davant dels gallecs. Els metges del club han aconsellat que el d'Ohio no s'exerciti amb la resta dels companys durant tota la setmana i divendres se sotmetrà a una nova ecografia per conèixer l'estat de la lesió i si podrà participar en el partit de diumenge.

Kahlig, segon jugador més utilitzat per Prado després de Múgica, és una peça clau en l'esquema del tècnic de l'Actel Força Lleida, ja que és el màxim anotador de l'equip amb una mitjana de 13 punts. Tanmateix, en les últimes setmanes i com la resta de l'equip, ha començat a notar l'acumulació de partits i ja va ser dubte davant Breogán i Valladolid per unes molèsties al peu, encara que sí que va poder jugar.

Per la seua part, el capità José Simeón va manifestar ahir que "el balanç de la primera volta és molt positiu, pels resultats i perquè l'afició ha tornat a il·lusionar-se. Podem estar orgullosos d'haver competit en tots els partits que hem jugat, a excepció del de Burgos. Hem d'aprendre d'aquesta situació, perquè no vam ser nosaltres mateixos, un equip que treballa al màxim".

Tanmateix, el base valencià no vol parlar encara d'objectius, encara que l'Actel Força Lleida és un candidat als play-offs. "No pensem en les eliminatòries, treballem dia a dia, com ens ha ensenyat el nostre entrenador. Quan vagi arribant el final de la temporada ja podrem començar a mirar quines seran les nostres aspiracions i el play-off seria una cosa molt bonica, sobretot perquè el Barris Nord s'ho mereix".

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta