Actualitat

La Cursa de Torrefarrera reuneix 800 atletes

02-05-2014
  • La Cursa de Torrefarrera reuneix 800 atletes

Al voltant de 800 atletes, entre la cursa popular i les diferents curses infantils, es van donar cita ahir a la tercera edició de la Cursa Popular de Torrefarrera, que organitzen conjuntament el Club Esportiu Rural Runners i l'ajuntament de Torrefarrera.

A la carrera de 19 quilòmetres, la victòria va ser per a Antoni Carulla (Independent), que va firmar un temps de 33:30, mentre que la segona posició va ser per a Jaume Farré (Livestrong), que va parar el crono en 33:52. El tercer a creuar la línia de meta va ser Ramon Bosch (Independent), amb un temps de 34:58.

En la categoria femenina, la victòria va ser per a Luz Moreno (Corre i Vola), que va fer un temps de 40:10, la segona i tercera posició van ser per a Anna Castellà (Corre i Vola), amb 43:36 i Betsabé Cabrero (Maratonians del Segre), amb 43:38. Després de la cursa popular es van organitzar diferents proves per als atletes més petits, en les quals van participar 390 nens.

Els organitzadors van fer una valoració positiva de la participació i, de cara a la pròxima edició, es plantegen organitzar una segona distància de 5 quilòmetres, com ja passa en altres proves populars. "Els deu quilòmetres es fan llargs a alguns participants i probablement inclourem una distància de 5", va explicar Jordi Pifarré, vicepresident del Rural Runners de Torrefarrera. Jordi Latorre, alcalde de la ciutat, va destacar que "des de l'equip municipal som al costat d'iniciatives com aquesta, que potencia els hàbits saludables, dóna a conèixer els encants de Torrefarrera i els seus voltants i és una font de riquesa de valors com la cohesió, la igualtat i el benestar".