Actualitat

La marea blava es mobilitza

SEGREcom
26-02-2015
  • La marea blava es mobilitza

La marea blava que diumenge vol inundar el Nou Estadi de Tarragona per ajudar el Lleida a enfilar-se al lideratge del grup va començar a moure's ahir. I ho va fer a l'altura de l'expectació que ha despertat a la ciutat el partit que enfrontarà els dos primers classificats, Nàstic i Lleida, distanciats únicament per un punt. Dos-cents aficionats van recollir ahir el bitllet per viatjar en els autocars que organitza el club, el primer dia de reserva de places. El termini finalitzarà demà i els horaris d'oficina són els habituals, de 16.00 a 20.00.

Des del club es va omplir ahir un autocar i un microbús, mentre que ja es va començar a omplir el tercer. Però a aquests tres vehicles cal sumar-ne uns altres dos d'organitzats per iniciativa de les mateixes penyes. Els Rudes organitzen el seu propi autocar, al qual ahir únicament li faltaven una vintena de places per completar-se, segons van informar des del club. L'altre l'organitza la penya És Un Sentiment i ja està complet, amb 55 seguidors.

En aquest cas, els integrants de la penya volien quedar-se a Tarragona després del partit, la qual cosa no podien fer si viatjaven amb els autobusos del club, ja que tornen després del partit.

"És una resposta extraordinària", va valorar el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, qui va destacar que "molts seguidors faran el desplaçament amb els seus vehicles particulars".

El Lleida ha reservat 500 localitats i els aficionats del Lleida que es desplacin, tant amb autocar com en vehicle particular, disposaran d'una zona d'aparcament delimitada, una taquilla pròpia que obrirà a partir de les 9.30 i s'ubicaran a la zona de Preferent Superior. Les localitats es compren al mateix club tarragoní a 15 euros.

Els dos clubs parlaran avui per perfilar els detalls del massiu desplaçament.

Comparteix

Altres notícies del dia