Actualitat

La Paeria renova el patrocini de Craviotto, Àlex Màrquez i Colomina

SEGREcom
03-09-2014
  • La Paeria renova el patrocini de Craviotto, Àlex Màrquez i Colomina

Àlex Màrquez, Saül Craviotto i Xavi Colomina van renovar ahir la seua condició d'ambaixadors de Lleida, amb la promoció del territori en les competicions esportives, així com dels valors turístics i culturals de la ciutat. Aquesta col·laboració amb els esportistes, entre els quals també hi ha Isidre Esteve i Carlos Pigem, s'emmarca dins de les accions de Lleida Sport&Emotion, una campanya que potencia la ciutat com a seu d'esdeveniments esportius i vinculant els ambaixadors a les línies de treball de promoció turística de la ciutat, entre aquestes l'enogastronomia. L'import del conveni és proper als 12.000 euros per esportista i l'acord inclou la utilització de la seua imatge per a les campanyes de comunicació, així com la inclusió d'elements publicitaris de Lleida als seus equipaments esportius.

Màrquez va manifestar que "és un orgull portar el nom de Lleida pels circuits", mentre que Craviotto va dir que "intentaré portar el seu nom al més alt possible". Colomina, jugador de pàdel, va remarcar la importància de la promoció del territori en l'àmbit esportiu, que segons la Paeria mou prop de 2,3 milions de persones a l'any.

Màrquez també va aprofitar la firma del conveni per valorar el seu salt a Moto2 la pròxima temporada i va manifestar que "el meu germà Marc era una de la persones que més clar tenien que havia de fer el salt. Ho hem estat parlant amb Emili Alzamora durant tota la temporada i hem decidit que era el millor per a la meua progressió. Seré al millor equip de Moto2 i intentaré continuar treballant per arribar a MotoGP, malgrat que ara el més important és el Mundial de Moto3", va assenyalar el pilot lleidatà.

Comparteix

Altres notícies del dia