Actualitat

La Sant Silvestre de Lleida creix fins als 1.500 atletes

SEGREcom
11-12-2014
  • La Sant Silvestre de Lleida creix fins als 1.500 atletes

La Sant Silvestre de Lleida, una prova tan clàssica com emblemàtica, continua creixent i en l'edició número 21, que tindrà lloc, com marca la tradició, el pròxim dia 31, espera comptar amb la participació de 1.500 atletes, xifra que supera àmpliament els 1.200 de l'any passat. A més, l'organització, l'Associació de Veïns Jaume I i el CE Ekke, espera uns altres 300 corredors en la prova que discorre pel circuit petit, de 3,7 quilòmetres. Així ho van explicar ahir els organitzadors, que veuen perfectament factible assolir els 2.000 ben aviat.

"La carrera s'ha fet gran i ja no pot passar pels carrers del Nucli Antic", va admetre Jaume Millàs, president de l'AV Jaume I, "però amb l'impuls que li ha donat el CE Ekke, al qual vam demanar auxili l'any passat perquè ja se'ns escapava de les mans i es fan càrrec de l'apartat tècnic per segon any, és per a nosaltres un orgull veure que continua creixent", va explicar.

Kike Borràs, director tècnic de la prova, juntament amb Iván Espílez, guanyador de la carrera en sis ocasions i que serà dubte fins a últim hora en aquesta ocasió, va afegir que "mantenim els mateixos circuits. El de 10 quilòmetres és ràpid i permet tancar l'any fent una bona marca", va explicar Borràs, que va destacar la intenció de continuar apostant per les categories de base.

La principal novetat és que la cursa curta sortirà abans, a les 16.15, mentre que la llarga ho farà a les 17.00.

Com ja és habitual, la sortida i l'arribada serà a la plaça Cervantes, davant del local de l'AV. Els atletes baixaran per Prat de la Riba, Príncep de Viana, pont de Príncep de Viana, canalització, pont Vell i Blondel, per encarar cap a meta pujant per la plaça Catalunya. La carrera curta farà el mateix trajecte però passant per la rambla Ferran sense creuar el Segre.

A tres setmanes que se celebri la prova, les inscripcions superen ja els 250 atletes, de forma que l'organització no dubta que s'assolirà la desitjada xifra de 1.500 inscrits.

Comparteix

Altres notícies del dia