Actualitat

La Ultramarathon BTT dobla participació

03-02-2016
  • La Ultramarathon BTT dobla participació

La segona edició del Ciutat de Lleida-STM MTB Ultramarathon, prova de BTT de llarga distància que es disputarà el proper dia 13, doblarà la xifra de participants, segons van anunciar ahir els organitzadors, el Club Ciclista Pedales del Mundo, que compta amb la col·laboració de Fira de Lleida i de l’ajuntament de la capital del Segrià, durant la presentació de la prova. Quan falta més d’una setmana, ja s’han assolit els 350 inscrits, mentre que la participació de l’any passat va ser de 215 ciclistes. "Calculem que hi haurà uns 400 corredors. Tampoc n’acceptarem més, perquè hem de tenir els avituallaments preparats amb temps", explicava Pep Vega, responsable de Pedales del Mundo.

La cursa s’emmarca dins del saló de l’Esport i Turisme de Muntanya (STM), per la qual cosa tant la sortida com la línia de meta seran ubicades als Camps Elisis, davant el pavelló firal. La sortida es donarà a les 8.00 i el recorregut, de 124 quilòmetres i 1.900 metres de desnivell acumulat, discorrerà per poblacions del Segrià i les Garrigues. La prova obre l’Open d’Espanya i la Copa Catalana Internacional.

Ros va recordar la tradició ciclista de Lleida i va destacar que, "a més de recuperar proves clàssiques com la Volta a Lleida, també donem suport a modalitats emergents com el BTT".