L'Alpicat, a la final per penals

aleix arrià
27-08-2015
  • L'Alpicat, a la final per penals

L'Alpicat va superar l'EFAC a la tanda de penals (7-6), després que el partit finalitzés 1-1, de manera que es va classificar per a la final de la tot just creada Copa Lleida, en què s'enfrontarà al Mollerussa el dimecres 2 de setembre, en un matx que es disputarà a Torrefarrera i al qual assistirà el president de la Federació Catalana, el lleidatà Andreu Subies. El Mollerussa va aconseguir el pas el cap de setmana passat, després d'haver vençut per 1-0 el Balaguer. L'Alpicat va jugar una bona primera meitat, esperant l'EFAC al centre del camp i creant perill a la contra, en un duel molt igualat en què no hi va haver gaires ocasions clares de gol. L'equip local es va avançar amb l'1-0 firmat per Vila al minut 28, però després del gol l'EFAC es va estirar i va aconseguir empatar abans del descans amb el gol de Cárdenas (1-1, 40). A la segona part no hi va haver gols i el finalista es va decidir als penals, amb un Alpicat més encertat.