Actualitat

L'Assemblea en Defensa dels Serveis Públics denuncia la manca de respostes de l'ajuntament

SEGREcom
11-11-2014
  • L'Assemblea en Defensa dels Serveis Públics denuncia la manca de respostes de l'ajuntament

Una desena de membres de l'Assemblea en Defensa dels Serveis Públics s'ha concentrat aquest matí davant de la plaça Paeria per protestar contra la manca de respostes per part de l'ajuntament sobre la privatització de serveis municipals com l'enllumenat, el mercat municipal de Cappont o els radars i semàfors. L'assemblea va presentar un seguit de preguntes al febrer a l'audiència pública i denuncien especialment que els serveis municipals siguin gestinats per "empreses privades que busquen un benefici econòmic i que en molts casos estan vinculades a l'ajuntament", segons un portaveu de l'associació. Asseguren que tot i que sí que han rebut resposta satisfactoria sobre alguns dels temes, com per exemple la gestió de les escoles bressol, fa mesos que estàn esperant un posicionament sobre la majoria de temes. Així mateix, van explicar que ja fa més de tres setmanes que es va activar la comissió de seguiment i l'ajuntament es va comprometre a donar una resposta als ciutadans i a les entitats abans de 15 dies, resposta que denuncien que encara no ha arribat. 
En aquest sentit, aquest matí han repartit cartells de colors pel terra de la plaça ennumerant les queixes i han dibuixat interrogants amb guixos de colors per fer visible la seva reivindicació. A més a més, han repartit fullets informatius entre la gent que passejava pel carrer. 
D'altra banda, han anunciat que cada mes duran a terme una acció reivindicativa per protestar contra la gestió privada de diversos serveis com el transport públic o l'enllumenat, després que fa dues setmanes en fessin una contra els radars i semàfors amb càmera.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Estàs a favor de l'anomenat 'pin parental'?