Actualitat

L'EFAC guanya i ja és quart

07-04-2014
  • L'EFAC guanya i ja és quart

L'EFAC Almacelles va aconseguir els tres punts davant d'un dur Amposta (3-1). Amb els resultats que es van donar en la jornada, els d'Alberto Gallego pugen fins a la quarta plaça de la classificació i asseguren l'objectiu que tenien marcat a inici de la temporada, aconseguir la permanència a Primera.

Però els de casa van haver de patir i remuntar. En el minut 3, una bona jugada per banda de Xavi Anell va acabar amb una centrada que va rematar Miguel per marcar el 0-1. Aquest gol va deixar molt fred tant l'equip com l'afició i va costar reaccionar. Tanmateix, passat el quart d'hora, l'EFAC va començar a oferir la imatge que va acostumar en els últims partits.

La primera ocasió local va arribar després d'una bona jugada de Viladegut, que va acabar amb una passada a David Giménez i el seu tret va marxar fora per poc. Poc després, l'EFAC va tenir un nou contratemps al lesionar-se Dani Redondo. Malgrat les ocasions locals, l'Amposta va continuar amenaçant i va tenir una bona ocasió al tall de la mitja hora, però Ballesteros va estar molt bé i va aturar el xut. Després de diverses ocasions fallades, en el minut 35 va arribar el gol de l'empat. Una falta lateral servida per Xavi Gràcia va acabar amb un precís cop de cap de Marc Viladegut al fons de les xarxes (1-1). Immediatament va arribar el segon local. Va centrar David Giménez, va pentinar Viladegut i Òscar Imaz, molt atent, va rematar per marcar el 2-1. Va acabar el primer temps amb l'expulsió del visitant Joan, després d'una dura entrada sobre Raya, una cosa que sens dubte va aplanar el camí a la segona part. Però es van igualar les forces en l'arrencada, ja que Òscar Imaz va veure també la roja per un cop de colze sobre un rival. Els dos equips estaven amb deu. Però no va ser l'última expulsió del matx. Al quart d'hora, Ferran també va ser expulsat per una dura entrada sobre Viladegut. Amb 10 contra 9, l'EFAC va oferir els seus millors minuts de futbol i va tenir sengles ocasions a les botes de Xavi Gràcia i Edu Raya que no van acabar en gol per molt poc. Minuts després i amb molts tocs de pilota per part dels jugadors de l'EFAC, Marc Viladegut va connectar un dur tret que va obligar el meta visitant, Diego, a lluir-se per aturar la pilota. Ja amb el temps complert va arribar la sentència. Edu Raya, molt batallador al llarg de tota la tarda, es va trobar amb el gol. El va fer al transformar un penal i tancar així el marcador amb un 3-1 que feia justícia al joc de l'EFAC. Els d'Almacelles ja són quarts i a partir d'ara només els queda lluitar amb els grans de la categoria.