Actualitat

L'ICG congela abonaments

SEGREcom
03-07-2014
  • L'ICG congela abonaments

L'ICG Lleida va llançar ahir la campanya d'abonats per a la temporada 2014-2015 amb la congelació de preus com a principal reclam i amb el repte de superar els 574 abonats que va tenir la passada temporada, rècord absolut en la història de l'entitat. Ara, l'objectiu és assolir la xifra de 600.

Sense l'al·licient aquest any de jugar a Europa, la junta directiva que presideix Enric Duch ha apel·lat a la serietat d'un projecte consolidat i a la seua condició d'únic equip de la ciutat que milita en la màxima categoria, en el seu cas de l'hoquei sobre patins, per mantenir la fidelitat dels socis actuals i captar-ne de nous.

Amb el lema Un soci+una afició!!, l'ICG incentivarà els socis perquè portin un nou abonat, que rebran com a obsequi el paquet d'animació de l'entitat, que consisteix en una samarreta, una gorra, una motxilla i un mocador. "El que volem és que la nostra afició també interactuï durant els partits i que s'ho passi bé, ja que si és així, segur que torna", assenyalava convençut Duch, que vol que l'Onze de Setembre "continuï sent una de les pistes on més aficionats assisteixen, com va succeir la passada temporada".

Per a això, la junta directiva ha congelat el preu dels abonaments, que seguiran costant 125 euros el de soci, 40 el d'adult i 30 el de jove. L'únic que varia és el que aglutina aquells socis d'altres clubs de la província, que es redueix 10 euros i ara passarà a costar-ne 30. Així, Duch va incidir que la campanya està dirigida principalment a abonats del Lleida Esportiu de futbol i al Força Lleida de bàsquet, però va deixar clar que "estem oberts a tots els clubs esportius de la província", va assenyalar.

Quant als fitxatges, el tècnic Albert Folguera va revelar, sense donar noms, que ha rebut l'oferiment d'un jugador, que va qualificar de "primer nivell", que fins ara jugava a l'estranger i, una vegada ha quedat lliure del seu anterior club, vol tornar a la Lliga espanyola, encara que ara mateix la seua incorporació és pràcticament impossible pel tema econòmic. "Primer l'han ofert al Reus, però l'han descartat perquè tenen la plantilla tancada, i llavors ens l'han ofert a nosaltres. És un jugador de primer nivell, però ara per ara hem de ser pacients perquè econòmicament no podem fer front al seu fitxatge", va indicar Folguera, que va tornar a incidir que "vull jugadors que augmentin el nivell de l'equip. Si he de fitxar jugadors que no tinguin aquest perfil, prefereixo donar l'oportunitat a gent de la casa", va assenyalar.

En aquest sentit, el tècnic va ser clar a l'afirmar que "em conformaria amb únicament un fitxatge", i va reconèixer que "no seria desassenyat començar la temporada amb el que tenim", sempre que, com espera, continuï la resta de la plantilla a excepció dels tres jugadors que es van retirar al final d'aquesta temporada (Marc Soler Marsu, Moisés Escudero i Carles Estrada). "He parlat amb tots ells i tots m'han mostrat el seu interès per tal de continuar, ara falta tancar-ne els acords", va indicar.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta