Actualitat

Lleida 'busca' gigapubilla i gigahereu de la Via Catalana

SEGREcom
04-04-2014
  • Lleida 'busca' gigapubilla i gigahereu de la Via Catalana

Si hi ha gigafoto de la Via Catalana, també hi pot haver gigapubilla i gigahereu. Això han degut pensar els impulsors, entre ells el lleidatà Jordi Calvís, d'una iniciativa per elegir, a través de Twitter, la més guapa i el més guapo entre els més de dos milions de participants a la Via Catalana que es va celebrar el passat 11 de setembre. "Vaig veure el hashtag i em va semblar curiós. Al veure després que no se li donava importància, vaig començar a moure'l. Hi estem implicades diverses persones", explica Calvís.

Els interessats a participar-hi proposant el seu candidat o candidata poden fer-ho seguint les instruccions que proposa la pàgina web organitzadora (giga.pocafeina.cat): primer fent una captura de la pantalla de la persona proposada a la gigafoto i després afegint el número de tram i el hashtag corresponent (#GigaPubilla o #GigaHereu) per etiquetar els candidats penjant la fotografia a Twitter. La pàgina web ja comptava ahir amb desenes d'imatges penjades, malgrat que els responsables estan pendents encara de crear una classificació. "No sabem com s'acabarà, aquesta iniciativa", assegura Calvís.

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va presentar dimarts passat la gigafoto. El muntatge fotogràfic inclou totes les persones que eren a la primera fila de la Via Catalana i s'ha elaborat amb més de 107.000 fotografies de 800 fotògrafs diferents. La gigafoto està disponible a la pàgina web www.gigafoto.assemblea.cat.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta