Actualitat

'Lo lleidatà és fàcil' esgota en dos setmanes la primera edició

SEGREcom
05-04-2014
  • 'Lo lleidatà és fàcil' esgota en dos setmanes la primera edició

L'irònic manual "filologicopopular" Lo lleidatà és fàcil. Txarra'l, sisquere! sembla que seguirà el camí d'èxit del seu predecessor fa quatre anys, Lo nou Diccionari Lleidatà-Català. El nou llibre publicat pel trio Robert Masip, David Prenafeta i Ferran Montardit al segell Fonoll Edicions ha esgotat en tot just dos setmanes els 3.000 exemplars posats a la venda i ja s'ha anunciat una segona edició de 2.000 exemplars més que estarà disponible a finals de la setmana vinent.

S'ha de recordar que dimarts que ve (20.00 h) els autors presentaran el llibre en un acte al Cafè del Teatre de Lleida acompanyats del prologuista, el popular lingüista i enigmista Màrius Serra.

A més, pròximament es posaran a la venda tot una sèrie d'elements de marxandatge (samarretes, xapes, adhesius... amb el títol del llibre i frases lleidatanes) en llibreries i comerços i també a través de la botiga virtual de www.segre.com/ebotiga.

D'altra banda, dimarts passat va començar la campanya de la Fecom i el Gremi de Llibreters Te'l recomano, amb llibres als aparadors dels comerços de Lleida fins a la diada de Sant Jordi.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta