Actualitat

Marc Màrquez s'entrena a Rufea i Àlex, a Alcanyís

20-06-2014
  • Marc Màrquez s'entrena a Rufea i Àlex, a Alcanyís

Després de celebrar el doblet històric al Gran Premi de Catalunya, on es van convertir en els dos primers germans a aconseguir la victòria en una mateixa prova, Marc i Àlex Màrquez van reprendre l'activitat amb vista al Gran Premi d'Holanda que es disputarà el dissabte 28 al circuit d'Assen. El gran de la saga es va desplaçar fins a les instal·lacions de Rufea per fer voltes al circuit de dirt track juntament amb el seu amic Tito Rabat, que va ser qui va completar el triplet de guanyadors a Montmeló (va guanyar en Moto2) i que els va servir per ser batejats com a apel·latiu de Rufea Team, ja que tots tres acostumen a entrenar-se en el traçat lleidatà per preparar els grans premis.

Per la seua part, Àlex Màrquez es va desplaçar fins al circuit de Motorland Aragó a Alcanyís per seguir al costat del seu equip de l'Estrella Galicia 0,0 amb el treball d'evolució de l'Honda NSF250RW. El lleidatà, que a Montmeló va aconseguir la primera victòria de l'any, la segona de la seua carrera, s'entrenarà també avui al circuit aragonès.

D'altra banda, ahir es va inaugurar la nova seu d'Ilermotor, el concessionari oficial d'Honda a Lleida, a la qual van assistir 200 persones i Marc Màrquez. El campió del món de MotoGP va firmar molts autògrafs i va posar per a totes les fotos que li van sol·licitar.