Actualitat

Marea blava a Tarragona

SEGREcom
24-02-2015
  • Marea blava a Tarragona

El Lleida no estarà sol diumenge al Nou Estadi de Tarragona, en el partit en el qual intentarà arrabassar al Nàstic el liderat. La victòria davant de l'Elx Il·licità, unida a la derrota del conjunt tarragoní al camp de l'Alcoià, que ha deixat el líder a un punt de distància, fa preveure un desplaçament nombrós d'aficionats. Per això, el Lleida ha sol·licitat al Nàstic 500 localitats i ha reservat quatre autocars, encara que espera que siguin molts els que optin per viatjar en vehicle particular, atesa la proximitat amb la capital tarragonina i que el partit es juga a les 12.00.

Tant els que utilitzin autocar com aquells que viatgin amb cotxe, disposaran tant d'una zona d'aparcament delimitada al costat de l'estadi com d'un accés propi a aquest. Així doncs, se'ls reservarà un espai en un dels gols i tindran també una taquilla al seu servei per comprar les localitats. El preu de les entrades en aquesta zona és de 15 euros, mentre que a Preferent costen 20 i a Tribuna, 30. Els dos clubs ja van mantenir ahir una primera comunicació i, si fos necessari, s'ampliaria tant el nombre d'entrades com la zona reservada per a l'afició del Lleida.

En relació amb els autocars, les places es podran reservar a partir de demà i fins divendres. Per la seua banda, els 176 socis que van adquirir un paquet d'entrades tenen el viatge gratis, que han de reservar, mentre que per a la resta d'aficionats costa 10 euros.

Comparteix

Altres notícies del dia