Actualitat

Més de 6.000 a Balaguer al "Posa't la Gorra", que anuncia una festa a Mollerussa

ARIADNA SÀNCHEZ/L.M.G
08-05-2017
  • Més de 6.000 a Balaguer al "Posa't la Gorra", que anuncia una festa a Mollerussa
  • Més de 6.000 a Balaguer al "Posa't la Gorra", que anuncia una festa a Mollerussa

L’esforç general de la comarca de la Noguera per solidaritzar-se amb els nens i nenes que tenen càncer es va veure aquest diumenge reflectit i recompensat amb l’alta participació de la segona edició de Posa’t la Gorra, organitzada per Afanoc. Més de 6.000 persones van comprar ahir la gorra, un símbol del donatiu a l’Associació de Nens amb Càncer, i van participar en la marxa i la cursa que va obrir el matí d’activitats vora el riu.

La vicepresidenta d’Afanoc, Catalunya, i delegada a Lleida, Maite Montañés, va destacar que “si l’any passat, a la primera edició, Balaguer va ser impressionant, aquest any s’ha vist la implicació de tota la comarca, ha estat una gran festa de la solidaritat”. Un altre membre de l’organització, Albert Camps, va dir que “ens esperàvem una resposta bona però han superat les nostres expectatives. Una festa impressionant, per una bona causa”.

Els marges del riu Segre al seu pas per Balaguer van acollir el Bosc dels Somnis, un espai on es donava visibilitat al treball realitzat per aquesta bona causa pels centres educatius, residències, associacions, empreses i particulars que han ajudat a consolidar la festa, que va comptar amb més de cent tallers de tot tipus, des d’activitats amb cavalls fins a pintacares, etc. La festa va finalitzar amb un dinar amb 600 persones.

Per la seua banda, la delegada d’Afanoc a Lleida va avançar que arran de l’èxit de la festa solidària de Lleida, Balaguer i Tàrrega “hi haurà un Posa’t la Gorra a Mollerussa després de l’estiu i esperem poder estendre la festa a tota la província. Un dels nostres objectius és la proximitat amb totes les famílies a les quals donem servei”.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta