Actualitat

Més entrades per a Leganés

SEGREcom
06-06-2014
  • Més entrades per a Leganés

El CD Leganés facilitarà més entrades al Lleida per al partit d'aquest diumenge a l'estadi de Butarque si, com sembla previsible, el club lleidatà esgota avui les 450 que tenia a disposició dels aficionats. Ahir s'havien despatxat ja 421 localitats, per la qual cosa únicament en queden 29 per vendre avui, últim dia previst. El club, a més, disposa d'unes altres 50 entrades, però correspon a la zona de Tribuna i estan reservades als compromisos de l'entitat amb patrocinadors i convidats. Així doncs, seran més de 500 els lleidatans que assistiran diumenge al partit de tornada de la segona eliminatòria del play-off d'ascens a Segona A, xifra que supera els 400 que van assistir-hi l'any passat.

Davant d'aquest ritme de venda, que el president del club, Albert Esteve, va qualificar d'"extraordinari", l'entitat es va posar ahir en contacte amb el Leganés per conèixer si seria possible incrementar el nombre d'entrades per al Lleida. "Ens han dit que sí, que no hi ha cap problema i que, si les necessitem, podem comptar amb 40, 50 o 60 entrades més", explicava Esteve. "La zona del camp en la qual s'ubicarà els seguidors del Lleida permet incrementar el nombre de localitats", afegia el dirigent.

Avui és l'últim dia en què es podran adquirir les entrades per al partit de diumenge. Les oficines tornaran a obrir les seues portes a les 16.00 i tancaran a les 21.00.

D'altra banda, la Paeria ha organitzat una pantalla gegant al pavelló dels Camps Elisis, conegut també com Antorxa, perquè els aficionats que ho desitgin puguin seguir el partit de diumenge a partir de les 12.00. La pantalla captarà el senyal d'Esport3, que compaginarà el matx del Lleida amb el que disputarà l'Hospitalet al seu camp davant de La Hoya Lorca. En aquest cas el partit d'anada va finalitzar amb empat (2-2). Quan la pantalla no ofereixi imatges del partit del Lleida, es connectarà el sistema de megafonia amb una retransmissió radiofònica, segons van apuntar fonts municipals.

Quant a la plantilla, avui té previst fer la seua última sessió d'entrenament a Lleida. A les 14.00 marxaran cap a la localitat de Pozuelo de Alarcón, on quedarà concentrada fins diumenge. Els jugadors de Toni Seligrat s'entrenaran demà dissabte a la Ciutat Esportiva del Getafe, que cedeix les seues instal·lacions.

pantalla gegant

La Paeria organitza una pantalla gegant al pavelló Antorxa per seguir el partit del Lleida

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta