Actualitat

Més socis per al Lleida

SEGREcom
17-09-2014
  • Més socis per al Lleida

El Lleida Esportiu ha assolit el primer objectiu que es va marcar al posar en marxa la nova campanya de socis. El club ja ha superat la xifra d'abonats que tenia la passada temporada, 2.625 i, després de la quarta jornada de Lliga, ha assolit la xifra de 2.700. A partir d'avui l'entitat posarà en marxa els ressorts per aconseguir el segon objectiu que es va fixar: arribar als 3.000 abonats.

Des del club, a partir d'avui es posaran en contacte personalment amb cada un dels 445 socis que encara no han renovat el seu abonament. Només que 300 d'ells ho facin, la meta dels 3.000 socis estarà assolida i, amb això, l'objectiu de pujar cada temporada aquesta xifra.

Dels actuals abonats, un 32 per cent són noves altes, cosa que ara el club vol completar amb la màxima fidelització possible dels que tenia la passada campanya.

Dins d'aquesta mobilització per intentar captar els que no han renovat el carnet, o a abonats més nous, el club va recordar ahir que manté els preus de la passada temporada -de fet costen el mateix que en els tres últims anys-, i manté l'horari de tarda de les seues oficines, de 16.00 a 21.00, per facilitar les gestions als aficionats.

Els que tenen el carnet ja van poder beneficiar-se del primer gest del club cap als seus socis, ja que el partit de la Copa del Rei davant del Guadalajara va ser gratis per a ells.

Un del planter, internacional

D'altra banda, el jugador del Juvenil B del Lleida Jordi Alaez ha estat preconvocat per formar part de la selecció d'Andorra sub-19, que està preparant la participació en l'Europeu de la categoria, que es disputarà el pròxim mes d'octubre a Polònia. La competició es desenvoluparà entre el 9 i el 14 d'aquell mes, encara que els jugadors convocats han estat citats el dilluns 6 d'octubre a les 19.00 hores a l'Estadi Comunal.

Quant a la primera plantilla del Lleida, després de disfrutar ahir d'una jornada de descans, tornen avui a l'activitat per començar a preparar el partit que han de disputar aquest dissabte al camp de l'Huracà de València, a les 18.00.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?