Actualitat

Monogràfics d'idiomes a través de videoconferència a tot Lleida

SEGREcom
21-06-2014
  • Monogràfics d'idiomes a través de videoconferència a tot Lleida

Les tres escoles oficials d'idiomes de Lleida (la de la capital més la de Tàrrega i la Seu), així com els centres delegats de Sort, Tremp, Vielha, Balaguer i Puigcerdà, es connectaran a la xarxa de fibra òptica, la qual cosa permetrà a tots els seus alumnes disfrutar dels cursos monogràfics que es fan a l'escola de Lleida mitjançant videoconferència. El cap de planificació i organització escolar d'Ensenyament, Xavier Eroles, va destacar que aquesta millora permetrà "fer extensiva l'oferta a tot el territori".

Actualment, l'EOI de Lleida imparteix diversos cursos monogràfics d'estiu -la inscripció està oberta ara- i també durant el curs sobre temes com literatura, conversa o cine.

La novetat principal del pròxim curs, tal com va avançar SEGRE, serà la incorporació del rus i també del nivell C1 (sisè) de francès, mentre que el C1 d'anglès s'amplia a Tàrrega i la Seu d'Urgell. Hi haurà dos grups de rus, amb 60 alumnes i amb la particularitat que s'aplicarà una nova modalitat flexible que divideix el curs en dos quadrimestres (des del setembre fins al gener i del febrer al juny), amb el seu examen cada un. Si suspenen la primera meitat, podran repetir-la al segon quadrimestre. L'objectiu és que, en idiomes difícils com aquest, els alumnes tinguin una segona oportunitat, per motivar-los a seguir i que no abandonin. Si aquesta modalitat funciona bé podria aplicar-se en altres idiomes.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta