Actualitat

Muchachito i El Petit de Cal Eril, al Paupaterres

SEGREcom
19-06-2014
  • Muchachito i El Petit de Cal Eril, al Paupaterres

La 17 edició del festival de música Paupaterres, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de juliol al Càmping Municipal de Tàrrega, comptarà al seu cartell amb una desena de formacions musicals de la talla de Muchachito y sus Compadres i Vendetta com a grups convidats d'aquesta edició, a banda de La Iaia, El Petit de Cal Eril, Itaca Band, The Targarians, Painomi, Pepet i Marieta, Mr. Freak Ska i Meritxell Gené & Jordi Gasión.

A més, l'oferta musical es complementarà amb arts escèniques, artesania i gastronomia multicultural. Tot plegat, amb la col·laboració de la companyia de Tàrrega Efímer, que dotarà l'espai d'una personalitat especial amb una escenografia dissenyada per a l'ocasió.

Amb les 7.000 persones que ha rebut els últims anys, el Paupaterres s'ha convertit en un referent musical i ha reforçat la seua posició al calendari de festivals a Catalumya.

El festival és organitzat per l'Associació Paupaterres i l'ajuntament de Tàrrega, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya.

El certamen es va presentar ahir a Lleida amb diversos representants de les institucions implicades.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta