Actualitat

Nicolas Favresse estrenarà pel·lícula al Pyrenades de Salardú

lleida.com
04-04-2014
  • Nicolas Favresse estrenarà pel·lícula al Pyrenades de Salardú

L'escalador i músic Nicolas Favresse estarà present a l'estrena espanyola de China Jam. Climbing in the Tien Shan Mountains durant la 4ª edició del Festival Pyrenades, que es celebrarà per setmana santa, del 12 al 19 d'abril, a Salardú (Val d'Aran). La pel·lícula dirigida per Evrard Wendenbaum narra la darrera aventura de Favresse i el seus companys al pilar sud-est del Kyzyl Asker (5.842m, Xina), i es projectarà el dimecres 16 d'abril a les 22h. a la Sala PyrenMuseu del Refugi Rosta amb la presentació i conferència a càrrec de Favresse. Simultàniament, el film s'exhibirà a la població alpina de Val d'Isère amb el seu director, Evrard Wendenbaum.

Aquest no serà l'únic plat fort de la IV Mostra de Cinema de Muntanya de Pyrenades, també es projectarà per segon cop a Espanya, després de la presentació al Mendi Film Festival, The Expedition to the End of the World, pel·lícula guanyadora de la Genciana d'or – Gran Premi del Jurat del Trento Film Festival 2013. “Your spot seems wonderful” (El vostre lloc sembla meravellós), amb aquestes paraules es va manifestar Michael Haslund, productor de la pel·lícula, després de conèixer la proposta de Pyrenades i optar per passar les seves vacances familiars a Salardú per presentar el llargmetratge.

Altres títols com Glacial Balance, amb una  videoconferència amb el seu director, Ethan Steinman, Steps de  Ride Greener, o Into the Mind, de Dave Mossop i Eric Crosland, completaran el programa cinematogràfic juntament amb altres obres.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

T'agrada l'enllumenat i la decoració de Nadal als carrers de Lleida?