Actualitat

"No estem morts"

SEGREcom
05-04-2014
  • "No estem morts"

El tècnic del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, va dir ahir que l'equip té "moltes ganes" de posar fi a la dinàmica negativa per la qual travessa -quatre derrotes consecutives i sis jornades sense guanyar- però va advertir que "no estem morts i donarem motius a l'afició perquè recobri la confiança en nosaltres" a partir de demà davant de l'Ontinyent (17.00).

"Fa unes jornades, quan vam encadenar 21 partits sense perdre, era un error dir que ja érem a Segona A, però també és un error dir ara que estem morts. Ens aixecarem amb tota seguretat", va assenyalar el tècnic blau.

Amb gest seriós, responsabilitzat davant de la situació que travessa l'equip, Seligrat va voler deixar clar que "aquesta categoria és dificilíssima. La gent es pensava que això era fàcil quan ens veia guanyar, però això és molt complicat. No guanya sovint ni el líder (Llagostera), però ells tenen la sort de tenir un matalàs de punts important".

Davant de l'imminent partit a casa davant de l'Ontinyent que, segons ell, "no és una final", va reiterar que els seus jugadors "tenen moltes ganes de guanyar. La força del nostre equip és la suma de tots i aquest és el partit més important que hem tingut fins ara, però no és una final en la qual juguis a tot o res". La novetat en la convocatòria serà el nou reforç Beñat -la fitxa del qual va rebre ahir el vistiplau de la Federació Espanyola-, que a més tot apunta que serà titular. Segons Seligrat, "és un jugador que ve a ajudar-nos i ens vindrà fenomenal. El veig amb molta il·lusió, coneix aquesta categoria, és bon futbolista i bona persona, així que segur que sumarà i compensarà en part el potencial que hem perdut per les baixes".

Sobre l'Ontinyent, el tècnic blau va assenyalar que "haurà de venir aquí a guanyar per la seua situació a la classificació. A nosaltres ens serveix poc un empat, però a ells gens. No serà un rival fàcil i, a més, l'entrena Nino Lema que coneix molt bé la categoria". Seligrat també es va referir a les expulsions que està patint l'equip últimament. "Som un equip noble, però hem de controlar les targetes. A qualsevol equip li passaria el que a nosaltres quedant-se amb deu a la primera part. A Konaté l'hem advertit, però amb 24 anys ja no aprendrà a col·locar bé els colzes." El central Mario Fuentes és dubte per molèsties.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta