Actualitat

Ofertes davant l'Elx i el Nàstic

SEGREcom
17-02-2015
  • Ofertes davant l'Elx i el Nàstic

El Lleida Esportiu, el primer equip del qual viu el millor moment de la temporada, va anunciar ahir ofertes de packs d'entrades i descomptes per aconseguir el doble objectiu que el Camp d'Esports registri una major afluència de públic aquest diumenge davant de l'Elx B (17.00) i que l'afició blava protagonitzi un desplaçament massiu en el següent cap de setmana amb motiu de la visita al camp del líder Nàstic.

Així, els socis podran adquirir, a partir de demà i fins divendres entre les 16.00 i les 20.00, un pack de 3 entrades de la zona que ocupen habitualment, al preu de 15 euros (5 euros per entrada). A més, els socis que s'apuntin a aquesta oferta tindran la possibilitat de viatjar gratis amb autocar la setmana vinent a Tarragona. Per retirar el pack cal presentar el carnet original de la temporada i el DNI. Per la seua part, els socis infantils podran recollir una invitació per a aquest partit de diumenge davant de l'Elx B.

Descomptes per als no socis

Pel que fa als no abonats, el club també ha preparat uns descomptes en el preu habitual de les entrades si l'adquireixen de forma anticipada en els dies i horaris anteriorment esmentats. Així, la localitat de Tribuna per al partit davant de l'Elx B la podran comprar per 15 euros (costa habitualment 25) i la de Lateral per 10 euros (costa 15). Així mateix, tindran la possibilitat d'anar amb autocar a Tarragona per 10 euros.

El preu de l'entrada davant del Nàstic a la zona on seran els seguidors lleidatans, que no està inclòs en el de l'autocar, serà de 10 euros, tal com han pactat els dos clubs.

Comparteix

Altres notícies del dia