Actualitat

Onze ferits en dos accidents a Coll de Nargó i cues a Andorra

SEGREcom
19-04-2014
  • Onze ferits en dos accidents a Coll de Nargó i cues a Andorra

Dos accidents a Coll de Nargó (registrats dijous i ahir) han acabat amb un balanç d'onze ferits, dos d'ells greus.

En el primer, cinc persones van resultar ferides dijous al migdia després que el cotxe en el qual viatjaven bolqués a Coll de Nargó.

L'accident va tenir lloc, per causes desconegudes, a les 12.46 hores en el punt quilomètric 156 de la carretera C-14. En el segon van ser sis els ferits, dos d'ells greus. Tots van ser traslladats a l'hospital Arnau, en helicòpter un d'ells i la resta en ambulància.

El succés va tenir lloc passades les set de la tarda a la carretera L-511, després d'una col·lisió frontal entre dos vehicles.

D'altra banda, els accessos per entrar al Principat d'Andorra per la frontera hispanoandorrana del riu Runer van registrar algunes complicacions de trànsit al llarg de dijous.

Coincidint amb les vacances de Setmana Santa, els turistes que van escollir el turisme d'interior en lloc del de sol i platja van provocar cues de dos quilòmetres a la carretera N-145. Les complicacions van començar passades les onze del matí i a les dos del migdia la situació va quedar normalitzada.

En total, 1.804 agents dels Mossos patrullen aquests dies les carreteres per garantir la seguretat i tenen previst practicar 1.251 controls d'alcoholèmia i drogues, ús del casc i cinturó, velocitat, documentació i transports.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Consideres justa la sentència del procés?