Actualitat

Ponent viu el seu agost més festiu

SEGREcom
15-08-2014
  • Ponent viu el seu agost més festiu

Si hi ha un cap de setmana festiu per excel·lència a Ponent aquest és el que avui obrim amb motiu de la celebració de la Mare de Déu d'Agost. Desenes de localitats lleidatanes ja ho tenen tot a punt per celebrar les seues festes majors, amb programes atapeïts d'activitats, jocs per a grans i petits, folklore, cercaviles, sopars populars, tornejos, pregons i balls. Arbeca ja va obrir les festes dimecres amb la Nit del jovent. Ahir estava previst el torn del pregó a càrrec de Dolors Sans Gili i del correfoc.

Per la seua part, Sucs va obrir ahir el seu programa festiu amb un sopar popular a la pista d'estiu, així com una festa a base de rumba catalana, que va anar a càrrec de l'orquestra Galatea i Xaranga.

D'altra banda, Maials és una altra de les localitats que estan de festa major. Aquest any s'ha notat una reducció en el seu pressupost. Per compensar-ho, el programa inclou més actes organitzats per associacions i col·lectius com ara els joves, la coral o els gegants i grallers. Aquest és el sisè any que Maials organitza la festa sostenible.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta