Actualitat

Protestes a l'Arnau i en cinc CAP prèvies a la marxa d'avui contra el consorci

SEGREcom
21-02-2015
  • Protestes a l'Arnau i en cinc CAP prèvies a la marxa d'avui contra el consorci

Una vintena de treballadors de la sanitat pública es van concentrar ahir al matí a l'Arnau de Vilanova com a acte de protesta previ a la manifestació d'aquesta tarda contra el consorci sanitari Sistema Integral de Salut (SIS) Lleida. A més, també hi va haver concentracions en uns altres cinc CAP de la província, en què es va recordar que s'ha complert un any de l'acord de govern que anunciava el consorci. "No ens mourem del carrer fins que retirin el SIS, no ens rendirem", asseguraven ahir portaveus de la Marea Blanca.

La manifestació començarà a les 18.00 hores però des de les 17.30 hores hi haurà activitats lúdiques com tallers i actuacions de cantautors a la plaça Sant Joan. La mobilització anirà fins a Ricard Viñes, on hi haurà parlaments de la monja Teresa Forcades i dels editors de la revista CafèambLlet.

Així mateix, portaveus de la Marea van assegurar que tenen confirmats autobusos des de Barcelona i que tenen constància que també vindran a la marxa manifestants d'altres municipis de Catalunya.

Comparteix

Altres notícies del dia