Actualitat

Punt d'or per començar

21-09-2014
  • Punt d'or per començar

L'ICG Software va començar ahir una nova temporada a l'OK Lliga sumant un punt amb valor d'autèntic or a la sempre difícil pista del Voltregà (4-4). L'equip lleidatà, en el qual no va jugar Lluís Rodero, al no estar plenament recuperat de les molèsties, va haver de lluitar amb un marcador sempre advers i amb el pes d'un club històric, ja que li van ser anul·lats dos gols amb un inusitat rigor.

L'ICG Software va saltar a la pista coneixent bé quines són les armes de l'equip local, una forta pressió i buscant posar-se amb el marcador a favor seu, ja que és així com juguen més còmodes, buscant espais per sentenciar amb ràpides contres.

Aquest objectiu se'ls va posar de cara quan Albert Grau va marcar l'1-0 en el minut 9, però el Llista va saber reaccionar amb rapidesa i Manu Necchi ja va poder tornar a equilibrar el marcador tan sols un minut més tard (1-1).

Però l'equip lleidatà no va aconseguir mantenir l'empat durant molt temps, ja que al minut 12 Àlex Rodríguez firmava el 2-1. Tanmateix, de nou Necchi va ser l'encarregat de posar les taules a l'electrònic, anotant un minut més tard el 2-2, aquesta vegada de penal, amb el qual s'arribaria al descans.

A la segona part les coses es van posar encara pitjor per als lleidatans. Al minut de la represa, Armengol va marcar el 3-2 amb un penal que als lleidatans els va semblar de compensació pel que havia suposat el 2-2. I tan sols quatre minuts més tard Anguita marcava el 4-2, que posava el partit allà on el volien els barcelonins.

Però aquest any, el Llista és més sòlid. No es va ensorrar i va seguir ferm a la pista, evitant errors i buscant un gol que els tornés a posar en el partit que, així les coses, es va tornar encara més intens del que ja estava.

Andreu Tomàs, en el minut 31, de nou un més tard del gol de l'equip local, firmava el 4-3 que permetia els de Folguera mantenir les seues esperances ben vives.

I quan el partit ja s'esllanguia, el mateix Andreu Tomàs va tornar a marcar, per establir el 4-4 definitiu. Era el minut 46, en faltaven només quatre per al final i podia guanyar qualsevol. De fet, tots dos equips van tenir ocasions per fer-ho, però el marcador ja no es va moure.

El Llista obtenia un bon premi en un partit difícil en el qual va saber sumar un punt.

Ara queda pendent saber quan podrà debutar a casa, ja que l'Onze de Setembre està en obres després de la inundació que va patir al principi d'aquest mes.

dos gols anul·lats

Els lleidatans van acabar molestos amb els àrbitres, que van anul·lar dos gols als d'Albert Folguera