Punt final al somni de l'ascens

SEGREcom
26-05-2014
  • Punt final al somni de l'ascens

El somni del Lleida Esportiu d'ascendir a la Primera divisió, la màxima categoria del futbol femení espanyol, es va acabar ahir, i de forma bastant cruel, amb la derrota a casa davant de l'Sporting Plaza Argel per 0-3. Les lleidatanes, que ja arribaven al partit amb un resultat advers de 3-2, es van veure superades pel plantejament de les alacantines i van donar poques mostres de poder superar l'eliminatòria.

Era un dia històric per a les de David Viñes, en concret, i per a tot el futbol femení en general, ja que mai cap conjunt havia aconseguit arribar a disputar una fase d'ascens a la màxima categoria. Les lleidatanes sabien que havien de remuntar un resultat advers, però comptaven amb el factor favorable de jugar a casa.

Conscients del que s'hi jugaven i de la història que podien fer, el cos tècnic va voler premiar l'equip amb un vídeo commemoratiu dels millors moments de la temporada, que es va visionar just abans de saltar al terreny de joc. Però al camp les coses es van complicar. El primer temps va ser molt travat, amb contínues faltes. El col·legiat, Díaz Melero, va avisar a els dos equips amb un contundent "si hem de continuar així, millor ens n'anem cap a casa".

Els primers minuts van ser per al Lleida, amb una ocasió d'Andrea, que la portera rival va aconseguir aturar. Però aviat, l'Spa va aconseguir el control davant dels nervis en la defensa de les blaves. Mònica va parar una rematada de Win en el minut 14, mentre que Mery i Glòria van contestar per part del Lleida.

Amb el 0-0 es va arribar al descans i en el segon temps Pepa va inaugurar el marcador en el minut 63, gràcies a una falta directa molt protestada per les jugadores lleidatanes que reclamaven falta a la barrera. A partir d'aquell moment, el Lleida es va fondre i les alacantines es van fer les propietàries del partit. Eva va fer el 0-2 nou minuts més tard aprofitant-se d'un error en defensa i, ja en temps afegit, Ángela va posar el 0-3 definitiu.

vídeo d'arenga

Abans de saltar al camp, l'equip va veure un vídeo amb els millors moments de l'any abans del partit

gol polèmic

Les blaves van reclamar falta a la barrera defensiva en el primer gol de l'equip visitant