Actualitat

Rematada final a les rebaixes

SEGREcom
28-08-2014
  • Rematada final a les rebaixes

Uns 90 comerciants van sortir ahir al carrer a l'Eix Comercial per participar en la 17 edició del Mercat de les Rebaixes i rematar una temporada de rebaixes amb pitjors vendes del que s'esperava. Les xifres finals de les rebaixes han estat similars a les de l'any anterior, encara que amb un lleuger augment durant el mes d'agost del 3% al 5% respecte al mateix mes de l'any anterior. Llorenç Gonzàlez, president de la Federació de Comerciants de l'Eix, relaciona aquestes xifres amb el mal temps que ha fet tot l'estiu, especialment al juliol. Coincideixen amb ell alguns venedors, que asseguren que "pràcticament no hi ha hagut estiu i que això ha desanimat molts compradors".

Al mercat, que va començar ahir i durarà fins demà, hi ha unes 90 parades, majoritàriament de l'Eix i de la capital, encara que també n'hi ha algunes d'altres localitats com Alcarràs, Alfarràs i fins i tot Basturs, al Pallars Jussà.

La majoria dels paradistes són ja veterans, encara que n'hi ha alguns que participen aquest any per primera vegada. Entre les diferents parades hi ha articles de roba, calçat, joieria, decoració i també productes d'alimentació del Mercat de l'Hort a Taula.

Els venedors tornaran dissabte a les seues botigues preparats per posar les col·leccions de tardor-hivern als aparadors, encara que molts ja ho han fet en els últims dies.

Comparteix

Altres notícies del dia