Triomf local, passa el Mollerussa

francesc gasull
21-08-2015
  • Triomf local, passa el Mollerussa

El Tàrrega va estar a prop de capgirar l'eliminatòria de quarts de final de la Copa Lleida després de vèncer aquest dijous 2-1 el Mollerussa, que amb el 2-0 de l'anada estarà a semifinals. L'equip blaugrana, format majoritàriament per futbolistes de l'EF Tàrrega de Tercera Catalana, va donar una bona imatge davant d'un rival que es va veure tancat després de quedar-se amb un jugador menys abans del descans, al qual es va arribar amb el 2-1.

El Mollerussa va colpejar primer en el partit i gairebé va sentenciar l'eliminatòria gràcies al gol de Raya als 6 minuts, que va culminar un ràpid contraatac del conjunt del Pla. Tanmateix, el Tàrrega no es va rendir i, malgrat tenir la classificació molt complicada, va reaccionar amb bon futbol i nombroses ocasions. D'aquesta forma, als 24 minuts els locals van establir l'empat a través de Marín. I cinc minuts més tard, els blaugranes van cagirar el marcador després que Cos aprofités un rebuig del porter al fallar un penal Marín. Després de quedar-se amb deu jugadors, el tècnic del Mollerussa, Edu March, que tornava al Joan Capdevila com a entrenador rival, va haver de modificar el sistema i va cedir el control de la pilota als locals.

A la segona meitat el domini va ser del Tàrrega, que va tenir nombroses ocasions per augmentar la diferència en el marcador i situar-se a sols un gol de la classificació a semifinals. Tanmateix, la gran actuació del porter del Mollerussa va ser una de les claus per les quals el conjunt del Pla va aguantar el 2-1 i va certificar el seu pas. D'aquesta forma, el Mollerussa tindrà com a rival el Balaguer a semifinals, mentre que l'Alpicat s'enfrontarà a l'EFAC en l'altra. Aquesta eliminatòria es disputarà el dia 26 a partit únic i la final serà el 2 de setembre. Al seu torn, el Tàrrega, que avui celebra l'assemblea de socis a l'Ateneu (21.00), disputarà demà a les 20.00 la 19 edició del Trofeu Ciutat de Tàrrega, enfrontant-se al filial del Lleida Esportiu