Actualitat

Un incendi crema durant tota la nit 60.000 palets a Lleida

LLEIDACOM
26-05-2017
  • Un incendi crema durant tota la nit 60.000 palets a Lleida
    Peu de foto: 
    La columna de fum es va poder veure des de diveresos quilòmetres. /LLEIDACOM

Els bombers encara remullen aquest matí la zona cremada ahir al vespre a la partida de Grealó de Lleida. Una desena de patrulles hi han passat la nit per extingir un incendi que ha acabat cremant una àrea i mitja de superfície on hi havia 60.000 palets de fusta, un carregament de matalassos i una màquina trituradora, segons informen els Bombers. Tot plegat va generar ahir al vespre una intensa columna de fum que es podia veure des de diversos quilòmetres.

El foc, originat per causes que s'estan investigant, es va generar a l'exterior d'una empresa de reciclatge de fusta, Grup Konte, que hi tenia piles de palets d'entre 10 i 15 metres d'alçada en un àrea d'uns 300 metres quadrats. Els bombers van rebre l'avís de l'incendi 20 minuts després de les 8 del vespre alertant d'un foc al costat de la carretera N.240, al quilòmetre 83. Fins allà es van traslladar 4 patrulles, que en veure les flames van demanar reforços. Fins a una dotzena de vehicles lleugers i camions han treballat en l'extinció del foc, que s'ha allargat durant tota la nit.

L'incendi ha afectat una casa del costat, que ha hagut de ser desallotjada per la Guàrdia Urbana per precaució, ja que les flames estaven molt a prop. Els serveis mèdics van atendre el matrimoni que hi viu per una crisi nerviosa. Un cop extingit l'incendi, els bombers asseguren que la casa només ha quedat afectada pel fum.

Durant el matí, una patrulla remulla la zona i comprova que no revifi amb les altes temperatures que es preveuen.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?