Actualitat

Un total de 3.335 persones han viatjat a les Balears des d'Alguaire al juliol i agost

SEGREcom
31-08-2015
  • Un total de 3.335 persones han viatjat a les Balears des d'Alguaire al juliol i agost

La companyia Air Nostrum va fer ahir els últims vols des d'Eivissa i Maó (Menorca), unes rutes que han comportat el pas de 897 passatgers per l'aeroport d'Alguaire de camí a la primera illa i de 995 més a la segona durant els mesos de juliol i agost, segons les dades facilitades pel delegat de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré. Si sumem les persones que han anat a Mallorca, la quantitat de viatgers a les Balears ascendeix a 3.335. Cal tenir en compte que l'inici de l'estiu va estar marcat per l'anul·lació de vols des d'Israel.

Segons Farré, el balanç d'aquests dos primers mesos d'estiu pel que fa a les rutes a les illes Balears és bo i similar al de l'any passat, encara que durant el 2014 els passatgers van arribar a ser 5.500, comptant el juny i el setembre.

Cal tenir en compte, segons Farré, que l'estiu no ha finalitzat i queden encara per comptabilitzar els viatgers del setembre a Mallorca i que els vols a Maó i Eivissa van començar més tard.

Així, els avions han arribat a estar al 65% i 70% de la seua capacitat.

Va afegir que els dos terços dels passatgers que han utilitzat l'aeroport per anar a les illes ho han fet durant aquest mes d'agost i un terç durant el passat mes de juliol.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta