Actualitat

Una davantera nova

SEGREcom
11-06-2014
  • Una davantera nova

El Lleida Esportiu, que mantindrà el bloc de la plantilla que li ha permès jugar el play-off dos anys consecutius, haurà de revolucionar totalment la seua línia d'atac. Els reforços arribaran en totes les línies, però serà la davantera la que registrarà més novetats. A part d'haver de cobrir la baixa de Milla, és molt probable que el Lleida hagi de fer el mateix amb Mata i Imaz. Tant el madrileny com el lleidatà són peces molt cotitzades per equips de Segona A i, de fet, tots dos ja van tenir ofertes l'any passat per canviar d'aires.

Mata, de 25 anys, va arribar al Lleida el 2012, procedent del filial del Rayo Vallecano. En aquestes dos temporades, l'ariet acumula 77 partits i 31 gols, xifres que han cridat l'atenció de mitja Segona A -una cosa que el mateix director esportiu Jordi Esteve reconeix- i també d'equips capdavanters de Segona B. Tanmateix, el davanter madrileny té molt clar que si juga a Segona B només ho farà al Lleida i així els consta en el club lleidatà.

En el cas d'Imaz, que ha arribat a temps de disputar alguns minuts del play-off després de la greu lesió, ja va poder anar-se'n al Girona l'any passat i el jugador no va respondre a l'oferta de renovació de fa unes setmanes, malgrat que el Lleida encara no renuncia que es quedi.

Mentrestant, ja se'ls ha comunicat la baixa als africans Jean Marc Agnero i Amara Konaté, que s'uneix a la de Pere Milla, fitxat pel Getafe per al seu filial. Aquestes són les primeres baixes, però lògicament n'hi haurà més .

Actualment, hi ha nou jugadors del primer equip amb contracte en vigor per a l'any vinent. Són els defenses Barreda, Biel Medina, Aldalur, Raúl Fuster i Molo; els centrecampistes Miramón, Dídac i Chupe; i el davanter Osado. Hi cal afegir els joves del filial o el juvenil que van debutar amb el primer equip.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?