Actualitat

Unes trenta parades a la Fira de la Camamilla de Linyola

SEGREcom
19-05-2014
  • Unes trenta parades a la Fira de la Camamilla de Linyola

Un total de 28 parades de productes de proximitat i artesanals van participar ahir en la primera edició de la Fira de la Camamilla, que es va celebrar als carrers més cèntrics de Linyola. Amb l'objectiu de donar valor a aquesta herba medicinal de gran qualitat típica d'aquest municipi del Pla d'Urgell, el certamen va mostrar productes que la inclouen com a principal ingredient, com licors, cervesa, productes de cosmètica així com el Licor de Camamilla, cent per cent de Linyola.

La iniciativa també va acollir diversos tallers, com el d'elaboració de sabons naturals, de cosmètica i cuina, tots ells amb la camamilla com a protagonista. A més, els visitants van poder admirar una mostra de tractors i eines del camp antigues, així com una exposició de miniatures de Josep Mir Vilaplana. L'encarregat d'inaugurar el certamen va ser el president de la Diputació, Joan Reñé, acompanyat de l'alcalde, Josep Capdevila, i altres membres del consistori que van fer un recorregut pel certamen.

Linyola també va inaugurar durant la jornada d'ahir el seu Parc de les Olors, el primer del Pla. Les visites guiades pel complex, en el qual s'han plantat unes 90 espècies de plantes aromàtiques i medicinals, van atraure unes 500 persones durant tota la jornada interessades en aquest complex.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta