Actualitat

Vacances després de la decepció

SEGREcom
06-04-2014
  • Vacances després de la decepció

La plantilla del Força Lleida va iniciar ahir les vacances després que divendres perdés l'última oportunitat de classificar-se per als play-off d'ascens a l'ACB, amb una dolorosa derrota a la pista del Melilla per 77-65.

El cos tècnic del primer equip lleidatà ha decidit, després d'aquest últim partit, que no hi haurà entrenaments de posttemporada, com en altres ocasions, encara que alguns dels jugadors sí que treballaran durant les pròximes setmanes al Barris Nord, mentre que la resta viatjarà ja als respectius llocs de residència, després de donar-se per conclosa la temporada.

Un dels jugadors que seguiran a Lleida serà el base valencià José Simeón, que a més d'afrontar la recta final del curs d'enginyeria a la UdL es reunirà amb els doctors del club per prendre una decisió sobre el tractament a seguir respecte a la pubàlgia.

El que està clar és que el base haurà de deixar d'entrenar-se durant unes setmanes per recuperar-se dels dolors. També seguiran a Lleida Juanpi Sutina i Marc Rubín de Celis, que completarà la temporada amb el CB Pardinyes, que juga a la Lliga EBA, mentre que la resta de jugadors té previst deixar la ciutat després d'un sopar de comiat del club.

De fet, Llorente i Arteaga ja no van tornar ahir amb l'expedició des de Melilla i a Màlaga van agafar un AVE fins a Madrid, mentre la resta de l'expedició pujava a un altre tren direcció a la capital del Segrià.

Està previst que el pivot, MVP de l'última jornada de la LEB Or, s'incorpori ben aviat a la disciplina de l'UCAM Múrcia (club del qual és propietat) per reforçar el joc interior fins al final de l'ACB.

En les pròximes setmanes, el club també negociarà amb Joaquín Prado la renovació com a tècnic, mentre que es confeccionarà la llista de jugadors amb qui també tractar una continuïtat del projecte, encara que en algun cas, com Matulionis, serà complicat retenir-lo al no faltar-li pretendents per al futur, després de les bones actuacions que ha fet a l'equip lleidatà.

Campus de Setmana Santa

D'altra banda, el Força Lleida compta ja amb 73 inscrits per participar al Campus de Tecnificació de Setmana Santa que organitza el club, que se celebrarà al Barris Nord entre els dies 14 i 17 d'aquest mes. Aquest campus està dirigit a nens i nenes nascuts entre el 1998 i el 2008, amb un preu de 35 euros si el jugador és de la base del club i de 40 si no és el cas. Els horaris són de 9.30 a 13.30 hores. A més, el club és present aquest cap de setmana a Petitàlia.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

T'agrada l'enllumenat i la decoració de Nadal als carrers de Lleida?