Actualitat

Victòria ajustada de l'Handbol Pardinyes en la presentació

21-09-2015
  • Victòria ajustada de l'Handbol Pardinyes en la presentació

L'Handbol Pardinyes va disputar ahir, en la presentació davant l'afició, l'últim partit amistós abans del seu debut oficial davant del Gavà a la Primera Nacional. Els jugadors dirigits per Txema del Rosal es van imposar a l'Handbol Manyanet per tan sols un gol de diferència (21-20) en un matx molt igualat.

El marcador va estar molt ajustat en tot moment i cap dels dos equips no va aconseguir un avantatge superior als tres gols. Va començar una mica millor el Pardinyes, que es va avançar en el lluminós durant gran part dels 30 primers minuts, però els jugadors de tots dos conjunts se'n van anar al descans amb un lleuger avantatge dels visitants (10-11).

A la segona part, va continuar la mateixa tònica que a la primera, amb les defenses imposant-se als atacs i amb els porters com els jugadors més destacats de l'encontre.

Es va notar que era un partit de pretemporada, ja que va faltar una mica de ritme en atac, però va servir perquè els jugadors agafessin més càrrega física, sobretot els nous fitxatges: els laterals Sergi Pujol i Joseba Amiano i l'extrem esquerre Martí Ruiz. Finalment, el matx va acabar amb victòria local 21-20, gràcies en bona mesura a la bona actuació del lateral dret Dani Sanjuan, amb cinc gols, i del central Rubén Tardio, amb quatre. Això suposa el segon triomf del Pardinyes en quatre partits de pretemporada, després de les victòries davant del BM Osca B (18-19) i les derrotes amb el Dominicos saragossà (20-19) i l'Igualada (24-22).

Per la seua part, el segon equip del Pardinyes també es va presentar davant l'afició i també va guanyar, en aquest cas davant l'Agramunt per un clar 26-21.