Actualitat

Vila Montcada vol autobús i Ronda elogia recuperar la L-2

SEGREcom
23-08-2014
  • Vila Montcada vol autobús i Ronda elogia recuperar la L-2

Els canvis a la xarxa d'autobusos urbans ja remodelada estan provocant reaccions oposades. D'una banda, el president de l'associació de veïns d'Escorxador-Templers, Joaquim Mateo, va elogiar ahir la recuperació a partir del pròxim 1 de setembre de l'antiga línia L-2 Ronda, ara a L-20. "La gent la reclamava, per poder arribar al CAP, per exemple", va indicar. No obstant, va apuntar que potser al principi les persones grans confonguin l'actual L-2, amb la nova L-20.

De l'altra, l'entitat veïnal de Vila Montcada, partides de Montserrat i Boixadors i la urbanització del Tennis Lleida va mostrar la seua indignació perquè es consideren "exclosos". El president d'aquesta associació, Lluís Carrera, va recordar que van recollir 1.500 firmes per reclamar que un autobús passés per aquesta zona, "encara que fos sols una vegada cada hora". "Des d'Urbanisme ens van escoltar amablement i fins i tot van fer un estudi per recuperar la línia desviant la volta d'una línia que arriba a Agrònoms", van recordar els veïns, i van afegir que "ara l'alcalde, vanagloriant-se d'escoltar els seus ciutadans, presenta una nova proposta en la qual som menyspreats". "Estem indignats amb aquest ajuntament que s'oblida de nosaltres i perpetua el nostre aïllament, excloent-nos de la millora del servei", van concloure.

L-4 sense arribar a l'Arnau

Una altra de les modificacions de la xarxa d'autobusos és l'ampliació de les freqüències de la línia L-4 cap al Parc Científic i Tecnològic de Gardeny, encara que deixa d'arribar fins a l'hospital Arnau de Vilanova. En aquest sentit, el president veïnal de la Mariola, Máximo Blanco, va comentar que "si funcionen bé les connexions no hauria de ser un problema". La nova xarxa també prolonga les línies L-2 i L3 fins als hospitals.

Per la seua part, el portaveu del grup municipal del PP, Joan Vilella, va afirmar que "la setena remodelació de la xarxa d'autobusos és la constatació d'un error colossal i d'un fracàs del govern". Va qualificar la reordenació del servei de "lamentable i calamitós" i creu que "continua suprimint parades i no connecta els barris més perifèrics amb el centre. O sigui que continua sent un nyap". Opina que els canvis han provocat "desconcert i malestar entre els usuaris" i que el servei és "complicat".

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta