Actualitat

"Vull ascendir amb el Lleida"

SEGREcom
03-02-2015
  • "Vull ascendir amb el Lleida"

El de Binèfar Javier Rami va assegurar que espera complir amb el Lleida el seu pròxim objectiu de jugar a Segona divisió A i que es va decidir pel club lleidatà perquè creu que pot ajudar-lo a aconseguir-ho. Rami, procedent del Saragossa B, amb el qual aquesta temporada ha jugat 17 partits i ha marcat 4 gols, ha sigut el primer reforç d'hivern del Lleida, que el va presentar ahir. Avui serà el torn del segon i últim reforç, el davanter Miguel Ángel Nieto.

"He vingut a ajudar el club en el seu objectiu, que és pujar a Segona. M'agradaria jugar en aquesta categoria i, si és amb el Lleida, millor," va explicar el centrecampista de 22 anys, que ha fitxat pel queda de temporada, amb opció a una més. "Sóc un jugador que m'implico de seguida i sé que puc ajudar l'equip", va explicar.

Va admetre que el fet de deixar de jugar al Saragossa B, on era titular fins al canvi d'entrenador, va influir a l'hora d'acceptar l'oferta del Lleida.

"Sóc de Binèfar, així que sempre he seguit el Lleida, que és un club de prestigi. Com tot aragonès, jo volia jugar al Saragossa, però el nou entrenador va apostar per altres jugadors, ho vaig parlar amb ell i vaig pensar que el millor era venir aquí", va afirmar. Reconeix, al seu torn, que "també aquí és car tenir minuts, però lluitaré per un lloc i així ajudar en el que pugui".

Assegura a més que no sent pressió pel fet que l'equip, contràriament al Saragossa B, és a la part alta de la classificació. "Sí, sé que he de demostrar el que puc aportar, però no noto més pressió. Confio en mi i sé que ho puc fer bé", va afegir.

Després de jugar els seus primers minuts amb el Lleida diumenge passat al camp de l'Eldenc, Rami assegura tenir "moltes ganes de jugar al Camp d'Esports. Ja estava nerviós quan vaig venir a la primera volta amb el Saragossa".

Content per la presència d'un altre jugador de Binèfar a l'equip, Carlos Barreda, va assenyalar que "a veure si aconseguim que vinguin a veure'ns molts veïns de Binèfar".

Comparteix

Altres notícies del dia