2 Llacs acull el Campionat d'Espanya d'Esquí Nàutic 2021

LLEIDACOM / Laura Gómez
24-09-2021
  • 2 Llacs acull el Campionat d'Espanya d'Esquí Nàutic 2021
  • 2 Llacs acull el Campionat d'Espanya d'Esquí Nàutic 2021

Aquest cap de setmana el Centre d'Aventura i Esports 2 Llacs acull el Campionat d'Espanya d'Esquí Nàutic 2021. Una competició que preveu aplegar a més d'un centenar de participants durant els dies 24, 25 i 26 de setembre. Els organitzadors del certamen són la Federació Espanyola d'Esquí Nàutic i Wakeboard, en conjunt amb l'Ajuntament de Gimenells i el Club Esportiu Lleida Ski&Wake, els quals han presentat oficialment la competició aquesta setmana i han explicat en què consistirà l'esdeveniment així com el total de participants.

El campionat inclou tres modalitats esportives diferents; Eslàlom és la primera categoria que inclou la competició, la segona és l'especialitat de figures i la tercera que consisteix en esquí de salt. El campionat se celebrarà a 2 Llacs, ja que el centre a les seves instal·lacions disposa de dos camps d'eslàlom, un camp de salts amb trampolí Bemman i dos camps de figures. Tots els camps compten amb la seva respectiva homologació oficial. Per aquesta raó, 2 Llacs ha sigut el lloc seleccionat per portar a terme la competició.

Un total de 105 esportistes participaran en les diferents categories de la competició. A la modalitat d'eslàlom competiran un total de 37 homes i 19 dones. A l'especialitat de Figures participaran 29 esportistes; dividits en 18 homes i 11 dones. I un total de 12 homes i 8 dones lluitaran a la categoria d'esquí de salts.

Divuit participants del torneig formen part del Club Lleida Ski&Wake, una de les entitats organitzadores. Així com un total de sis dels participants són esportistes del territori. Laureano Torres, Carla Prats, Sofia Prats, Xavier Roy, Pol Roy i Max Roy són esquiadors i esquiadores de Lleida que també participaran en la competició.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta