350 escolars participen en la jornada "Let's Clean Up" a Tàrrega

REDACCIÓ
08-05-2021
  • 350 escolars participen en la jornada "Let's Clean Up" a Tàrrega
  • 350 escolars participen en la jornada "Let's Clean Up" a Tàrrega
  • 350 escolars participen en la jornada "Let's Clean Up" a Tàrrega

Aquest divendres 7 de maig s'ha celebrat a Tàrrega la jornada de recollida de residus "Let's Clean Up" amb la participació de 350 escolars de 5 centres educatius de la capital de l'Urgell: IES Alfons Costafreda, IES Manuel de Pedrolo, Escola Vedruna Tàrrega, Centre de Formació La Solana i Escola Alba de Tàrrega. La iniciativa és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Durant tot el matí, s'han organitzat grups bombolla en diferents horaris i zones de la ciutat per poder seguir els recorreguts de l'acció respectant totes les mesures sanitàries a causa de la situació pandèmica de la Covid-19. Els espais escollits han estat indrets característics com Sant Eloi, la llera del riu Ondara o altres ubicacions de la perifèria de la ciutat. En total, els alumnes han recollit 310 quilograms de residus durant tota la jornada.

L'Ajuntament de Tàrrega ja va participar el passat mes d'octubre en l'organització de la primera jornada "Let's Clean Up" i la valoració és molt positiva perquè ajuda a conscienciar els més joves de la necessitat de cuidar el nostre medi ambient. Des del consistori es vol agrair la col·laboració i implicació de l'Escola Vedruna, que ha participat en l’elaboració dels recorreguts, i de Cartaes, que farà els pesatges i la recollida dels residus perquè els gestioni correctament. Per la seva banda, el CEIP Àngel Guimerà també realitzarà l’acció “Let’s Clean Up” més endavant i de manera lliure.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta